WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using WPBakery Page Builder

Čokolada sa porukom i slikom

2.60 3.60 
Personalizovana čokolada sa vašom fotografijom i porukom po želji.

The Royal Box #12

20.60 
Sadrži ferrero rocher, raffaello, kinder bueno i ukrasni materijal.
Zatvori

Pozivnica 24

0.44 
Pozivnice za vjenčanje su bitan dio cijele ceremonije, a njihova funkcija nije samo da budu ljepe. Tekst koji se ispisuje u njima ne treba biti opširan, ali mora da sadrži sve bitne podatke. Veoma je bitno da se tekst odštampa bez ikakve greške ili izostavljanja podataka kao što su na primjer kada je skup svatova i gdje.
Zatvori

Spisak zvanica

9.50 18.00 
Spisak gostiju omogućiće Vašim zvanicama da lako pronađu svoj sto i brzo se smjeste. Na Vama je samo da pre štampe osmislite raspored i pošaljete nam u Excel tabeli. Stolovi mogu biti numerisani brojevima ili zašto da ne - nazivima gradova. Spisak je dimenzija 60x80cm i može biti vertikalan ili horizontalan, a štampa se na papiru, a po želji može biti i na tvrdoj podlozi (forex) debljine 3mm.

Korpa 101 ruža

197.00 
101 crvena ruza + zelenilo + korpa + bombonjera
Zatvori

Podloga za fotografisanje beba

23.00 
Podloga za fotografije koje prate rast vaše bebe od prvog dana pa sve do godine dana. Fotografišite vašu bebu, napravite trajnu uspomenu i podijelite sliku s vašim najdražima. Prilikom slikanja označite broj koji je mjesec beba napunila, ubacite igračku ili drugi rekvizit kako biste slike napravili još ličnijom. Idealan poklon za moderne roditelje. Štampa se na Canvas platnu tako da je dugotrajno.